Питајте председника
 • rekonstrukcija parkinga kod nove robne kuce u lazarevcu (1)

 • Вести
  09 септембар 2021

  Завршетак паркиралишта код Нове робне куће крајем новембра

  Председник Градске општине Лазаревац Бојан Стевић са сарадницима обишао је данас радове на реконструкцији и изградњи паркинг простора у Улици Војислава Воке Савића, код објекта Нове робне куће. Захваљујући разумевању заменика градоначелника Горана Весића, града Београда, као и челних људи ЈП „Путеви Београда“, али и пројекту који је Градска општина Лазаревац припремила, кренуло се у реконструкцију овог паркинг простора који је за Лазаревчане изузетно важан. По завршетку радова, који нас очекују до краја новембра, овај простор ће добити додатних 22 паркинг места.

  Председник градске општине Лазаревац је приликом обиласка радова изразио задовољство динамиком извођења радова, који су претходних дана интензивирани.

  „Завршетком радова добијамо додатних 22 паркинг места, односно 110 укупно, нову кишну канализацију, сливничке везе, комплетну јавну расвету и видео надзор. Биће и реконструисани тротоари гранитним плочама и обезбеђени стубовима у циљу безбедности наших суграђана и свих учесника у саобраћају“, рекао је Стевић овом приликом и изразио захвалност граду Београду и ЈП „Путеви Београда“ на разумевању и улагањима у нашу општину.