Питајте председника
 • Objekat usluznog centra (4)

 • Вести
  30 April 2024

  Приводе се крају радови на изградњи објекта услужног центра

  Прва зграда општинcке управе у Лазаревцу након дужег низа година запуштености, коначно је добила своју адектвану намену. Након реконструкције, која је почела крајем новембра прошле године ова зграда постаће управни центар Министарства унутрашњих послова, у којем ће се издавати лична докумената. Нови услужни центар се простире на око 600 квадрата и организован је на две етаже, опремљен са око осам шалтера како би се омогућило нашим суграђанима да брзо и ефикасно изваде сва неопходна документа.

  Радове на изградњи овог објекта обишао је председник Градске општине Лазаревац Бојан Стевић и том приликом нагласио да су средства за релаизацију овог пројекта обезбеђена од стране Града Београда.

  Стевић је изразио задовољство овим пројектом и истакао да се очекује да радови буду завршени до краја маја месеца. Нови услужни центар имаће и неколико канцеларија, архиву која ће бити смештена у подруму зграде, тоалете за запослене, грађанство али и особе са инвалидитетом, као и рампу која ће им олакшати улазак у зграду.

  Тренутни простор у којем су се обављали послови везани за издавање личних докумената и даље ће бити на располагању припадницима Министарства унутрашњих послова, чиме ће се осигурати континуитет услуга и задовољство грађана. Ова иницијатива ће знатно олакшати и убрзати процесе издавања докумената, пружајући бољу подршку и услуге суграђанима.