Питајте председника
 • IMG-82b1ba9741d052dc17a5095f06666a3f-V

 • Вести
  28 November 2023

  Започела подела поклон ваучера

  Град Београд започео је поделу ваучера у износу од шест хиљада динара за децу узраста од 0 до 19 година. Право на поклон ваучер имају деца чији један од родитеља или старатеља има пребивалиште или стални боравак на територији Града Београда.

  Деца која иду у вртиће и школе на територији Града Београда ваучере ће добити у Установама које похађају.

  Родитељи деце која не иду у вртиће и школе ваучере могу  да преузму од 28. новембра у Услужном центру Градске општине Лазаревац.

  На увид је потребно да родитељи донесу своју личну карту и здравствену књижицу детета. Напомињемо да родитељи  такође, треба да знају и доставе јединствени матични број детета (ЈМБГ).

  Након провере да дете заиста не иде у вртић или школу, ваучер ће добити на лицу места.

  Радно време Услужног центра Градске општине Лазаревац је радним данима од 7 до 15 часова.

  Поклон-ваучери се могу преузети до 15. фебруара, а  искористити до 1. марта 2024. године,  и то у следећим радњама: „Sport Vision”, „Planeta sport“ „Dexy co“, „Adidas“, „Puma“, „N sport”, „N selection“, „N fashion“, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports” и „Baby park“.

  Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине. Може се искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон ваучера, односно шест хиљада динара. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.

  Више информација о поклон ваучерима можете погледати ОВДЕ