Питајте председника
 • veliko interesovanje gradjana za javni konkurs

 • Вести
  19 јул 2022

  Велико интересовање грађана за учешће на јавном позиву за енергетску санацију објеката

  На територији Градске општине Лазаревац у току је Јавни конкурс за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа и станова. Наведени јавни позив расписан је 11. јула, и отворен је до 1. августа. Због великог интересовања грађана за учешће на овом јавном позиву и великог броја питања грађана и недоумица које грађани имају у поступку прикупљања потребне документације за пријаву на позив, медијима се данас обратио координатор пројекта енергетске санације за територију наше општине Ђорђе Максимовић.

  Максимовић је овом приликом истакао да је интересовање грађана велико јер је само за ових недељу дана, како је конкурс отворен документацију физички на писарници Управе преузело више од 80 грађана, а да је број грађана свакако већи јер је сву потребну документацију и обрасце могуће преузети и на сајту ГО Лазаревац (www.lazarevac.rs – Одељак јавни конкурси и огласи).

  Координатор пројекта Ђорђе Максимовић позвао је грађане да добро прочитају и проуче текст Јавног позива пре подношења пријаве, а затим припреме сву потребну докуменатцију, јер се непотпуне пријаве неће разматрати. Овом приликом Максимовић је посебно нагласио да саставни део поднете докуменатције мора бити предмер и предрачун/профактура за опрему са уградњом издата од привредног субјекта са листе директних корисника (привредних субјеката) која је објављена у оквиру јавног позива као Прилог 2, а треба напоменути да наведена листа привредних субјеката садржи и њихове контакте.

  За све додатне информације и обавештења у вези овог Јавног позива могу добити и на контакт телефон 011/8123-191.