Питајте председника

Вести
07 February 2019

Уручени поклон пакети мајкама које су добиле принову у новембру и децембру 2018.

У Скупштинској сали ГО Лазаревац данас је приређена свечаност на којој је др  Даница Буквић, народни посланик и председник Савета за здравство Већа ГО Лазаревац уручила поклон пакете мајкама беба са територије  Градске општине Лазаревац, а које су рођене у новембру и децембру 2018. године.

Наведени пакети набављени су у склопу активности Савета за здравство Већа ГО Лазаревац, а у складу са годишњим Програмом за 2018. годину. Данашњом поделом поклон пакета настављено је  са активностима које предвиђају доделу поклон пакета мајкама новорођене деце са територије  Градске општине Лазаревац.

Присутнима се  обратила др Даница Буквић  и пригодним обраћањем честитала принове и пожелела да се у наредном периоду рађа још више беба.

У месецу новембру 2018. године на свет је дошло 29 новорођених беба, од тога 12 дечака и 17 девојчица.  У месецу октобру рођене су 32 бебе, од тога 17 девојчице и 15 дечака. Мајке које нису биле у могућности да се појаве на свечаној додели, а имају пребивалиште на територији ГО Лазаревац и породиле су се у новембру и децембру 2018. године, могу се јавити у канцеларију број 58, II спрат зграде Управе градске општине Лазаревац, ради преузимања поклона. Ближе информације могу добити на телефон: 011/8123-287.