Питајте председника
 • Asfaltiranje Vrbovacke ulice u MZ Vrbovno (3)

 • Вести
  22 March 2023

  У току асфалтирање Врбовачке улице у МЗ Врбовно

  Екипе ЈКП Београд пут на територији наше општине данас изводе радове на асфалтирању и реконструкцији Врбовачке улице у МЗ Врбовно укупне дужине од 1650 метара. Радове на асфалтирању ове важне саобраћајнице заједно са сарадницима обишао је председник ГО Лазаревац Бојан Стевић.

  „Због појаве оштећења на појединим деловима Врбовачке улице у сарадњи са Градом Београдом , ЈП Путеви Београд и ЈКП Београд пут договорили смо се да се изведу радови на асфалтирању и реконструкцији  Врбовачке улице у укупној дужини од 1650 метара. Деоница на којој се сада изводе радови у дужини од 700 метара, по први пут ће добити асфалт, док ће се са реконструкцијом друге деоница Врбовачке улице у дужини од 950 метара, од Ибарске магистрале до Дома у Врбовну започети сутра и очекујем да се радови окончају у наредних 5 дана”, казао је Стевић.

  Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић најавио је да ће у МЗ Врбовно у текућој 2023. години уколико буде расположивих средства бити урађене још две улице Обилићева и Каменичка, што ће уз асфалтирање дечијег игралишта поред дома, завршетак капеле на сеоском гробљу и почетак изградње просторија за ФК Пролетер из Врбовна представљати озбиљна улагања у једној години у МЗ Врбовно.

  „Грађевинска сезона тек полако почиње и мислим да ћемо много тога урадити у текућој 2023. години у циљу стварања бољих услова за живот становника у општини Лазаревац, са акцентом на завршетак капиталних пројеката, пре свега гаража са тргом испред општине и ЕРЦ-а, Железничке и Улице Милована Лазаревића и радова на канализационој мрежи кроз Програм Чиста Србија”, закључио је Стевић.