Питајте председника
 • Asfaltirana ulica Gornja krivaja (7)

 • Вести
  14 March 2024

  У МЗ Шопић асфалтирана Улица Горња криваја

  У Месној заједници Шопић асфалтирана је Улица Горња криваја у дужини од 1400 метара, након што је урађена канализациона мрежа у оквиру пројекта „Чиста Србија”.

  Радове је обишао председник Градске општине Лазаревац Бојан Стевић са својим сарадницима и подсетио да је поред ове улице у Шопићу комплетно реконструисана Улица Јанка Стајчића у дужини од 900 метара, а да се наставак радова у дужини од 600 метара очекује у скорије време.

  „Након асфалтирања Улице Горња криваја ради се припрема и других улица где су извођени радови у оквиру пројекта „Чиста Србија” које ће такође бити враћене у првобитно стање. У Шопићу је у претходном периоду урађено дечије игралиште у дворишту истуреног одељења ОШ „Војислав Вока Савић”, а у мају месецу планира се и изградња паркинг простора испод храма Светог Архангела Гаврила” - рекао је Стевић овом приликом и додао да Општина Лазаревац велику подршку пружа и фудбалском клубу „Шумадија” по питању инфраструктуре, али и помоћ при организацији такмичења и утакмица, како млађе тако и старије селекције.