Питајте председника
 • Predsednik GO Lazarevac ispratio starije sugradjane na izlet (3)

 • Вести
  08 септембар 2021

  Прва група лазаревачких пензионера отпутовала на једнодневни излет

  Група од 135 лазаревачких пензионера кренула је јутрос на једнодневни излет у Манастир Манасију, Парк макета и Деспотовац. Излете за пензионере организује градска општина Лазаревац у сарадњи са Градом Београдом ове године под слоганом „Треће доба – упознајмо лепоте Србије“.

  Прву групу пензионера на излет је испратио председник ГО Лазаревац Бојан Стевић са сарадницима.

  „После паузе од годину дана, на захтев наших најстаријих суграђана поново смо им изашли у сусрет и организовали једнодневне излете који ће се реализовати на четири локације. Ово је прилика да наши суграђани упознају лепоте и знаменитости Србије“, казао је Стевић и додао да је у оквиру излета поред посете знаменитостима обезбеђен и ручак, као и пратња водича и медицинског особља.

  Председник Градске општини Лазаревац позвао је овом приликом пензионере да се пријаве за будуће излете, а једини услов који морају да испуне је да имају потврду о вакцинацији.

  Једнодневни излети за пензионере организоваће се средом, а поред посете Деспотовцу и манастиру Манасија предвиђени су излети на још три дестинације и то: Манастир Рајинац (Смедерево), Мећавник – Дрвенград (Тара) и Манастир Сланци (Панчево).

  За додатне информације о излетима и пријављивање сви заинтересовани пензионери могу обавити и на број телефона 8123-287.