Питајте председника
 • obilazak radova na objektu kapele u brajkovcu (6)

 • Вести
  10 јун 2021

  Председник ГО Лазаревац обишао радове на изградњи капеле у Брајковцу

  Председник Градске општине Лазаревац Бојан Стевић обишао је са сарадницима Месну заједницу Брајковац и засеок Дебело брдо где се изводе радови на изградњи капеле. Стевић је подсетио да је део пута од Цркве брвнаре ка гробљу и новој капели већ асфалтиран, и најавио да очекује да капела на гробљу буде стављена потпуно у функцију почетком наредне године.

  Председник Градске општине Лазаревац Бојан Стевић је овом приликом најавио и радове на комплетном уређењу простора испред Дома културе у Брајковцу који ће почети за месец дана. Подсетио је да је крајем прошле године урађено игралиште за децу у центру Брајковца. Када је у питању путна инфраструктура у овој месној заједници, очекује се наставак асфалтирања деонице према капели на Дебелом брду, а до краја године биће урађена и два мања путна правца.

  Стевић је нагласио да је при крају решавање проблема водоснабдевања за Брајковац, Чибутковицу, Дудовицу, Барзиловицу и Жупањац, а да је пројектом, који се реализује у сарадњи са Градом Београдом, предвиђена изградња 28 километара примарне водоводне мреже.

  Обиласку радова присуствговали су директор ЈП „Топлификација“ Вукашин Јањевић, в.д. дирерктора ЈПКП „Лазаревац“ Александар Ракић, Заменик председника Скупштине ГО Лазаревац Жељко Павловић и члан Већа ГО Лазаревац Зоран Живановић.