Питајте председника
 • uruceni kljucevi poljoprivrednicima za 15 traktora (10)

 • Вести
  14 септембар 2021

  Подељени кључеви 15 трактора пољопривредницима са територије ГО Лазаревац

  Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић, његов заменик Томислав Рикановић и члан Већа ГО Лазаревац Ненад Бачанац уручили су данас кључеве 15 трактора пољопривредницима са територије наше општине.

  Набавку ових трактора и машина субвенционисао је Секретаријат за привреду Града Београда у износу од преко 60 процената, а у зависности од вредности трактора, посредством раније расписаног јавног позива.

  Сву логистичку помоћ, пријем и обраду захтева, помоћ при попуњавању докумантације неопходне за пријаву за наведени јавни позив пољопривредницима су пружили запослени у Канцеларији за пољопривреду ГО Лазаревац.

  Председник Стевић овом приликом је истакао да су поред ових 15 трактора, пољопривредници са територије наше општине добили и субвенције за набавку преко 80 комада прикључне механизације, чију је набавку Град Београд субвенционисао са 80 процената.

  „Евидентно је да сваке године све више пољопривредника са територије наше општине учествује на јавне позиве града и остварује озбиљне подстицаје за обнову своје дотрајале механизације и опреме што је показатељ и доброг рада Канцеларије за пољопривреду“, закључио је Стевић.