Питајте председника
 • podela besplatnih kolica za decu (8)

 • Вести
  28 February 2023

  Подељена бесплатна колица за децу рођену у новембру и децембру 2022. године

  Акција поделе бесплатних колица за децу рођену током 2022. године настављена је данас у Великој Сали ГО Лазаревац. Овом приликом, додељено је преко 90 колица родитељима деце рођене током новембра и децембра 2022. године, а који су поднели потребну документацију у складу са раније расписаним јавним позивом.

  Колица су родитељима уручили председник ГО Лазаревац Бојан Стевић, његов заменик Томислав Рикановић, председник Скупштине Бојан Синђелић и члан Већа Зоран Живановић.

  Председник општине Бојан Стевић у свом обраћању присутним родитељима, овом приликом је подсетио да је Градска општина Лазаревац већ расписала и јавни позив за доделу бесплатних дечијих колица родитељима са територије општине Лазаревац који су принове добили у 2023. години.

  “Искористио бих ову прилику да позовем родитеље који су принове добили у овој години да се пријаве на расписани јавни позив и да на тај начин дођу до бесплатних, квалитетних колица за своје малишане”, казао је Стевић и напоменуо да је поред јавног позива за доделу колица у овом тренутку отворен и јавни позив за доделу бесплатних аутоседишта за децу која су рођена у 2022. години и то у периоду од 1. јуна до 31. октобра 2022. године.

  “Као општина се трудимо да обезбедимо бесплатна колица и аутоседишта за све малишане са територије наше општине и да на тај начин покажемо бригу за нашу најмлађу популацију и пружимо помоћ и подршку родитељима у њиховом одрастању”, закључио је Стевић.