Питајте председника
 • Nastavlja se akcija podele besplatnih kolica za decu (1)

 • Вести
  09 June 2023

  Подељена бесплатна колица за децу рођену у марту и априлу 2023. године

  Акција поделе бесплатних колица за децу настављена је данас у Великој Сали ГО Лазаревац. Овом приликом, додељено је 65 колица родитељима деце рођене током марта и априла 2023. године, који су поднели потребну документацију у складу са раније расписаним јавним позивом.

  Колица су родитељима уручили председник ГО Лазаревац Бојан Стевић и члан Већа ГО Лазаревац  Зоран Живановић.

  Стевић је овом приликом честитао присутним родитељима на приновама и позвао их да наставе са проширењем својих породица и да се не задржавају на једном или два детета, а општина ће заједно са државом помоћи у складу са могућностима да олакша родитељство. Председник ГО Лазаревац овом приликом је казао и да наталитет у општини Лазаревац од 2020. године иде узлазном путањом што је свакако добар показатељ.

  „Искористио бих ову прилику да позовем све родитеље који су принове добили у овој години да се пријаве на расписани јавни позив и да на тај начин дођу до бесплатних, квалитетних колица за своје малишане”, казао је Стевић и напоменуо да је поред јавног позива за доделу колица у овом тренутку отворен и јавни позив за доделу бесплатних аутоседишта за децу која су рођена у 2022. години.