Питајте председника
 • nastavljena akcija podele decijih kolica (8)

 • Вести
  11 мај 2022

  Настављена активност поделе колица бебама рођеним у 2022. години

  У Великој сали ГО Лазаревац председник ГО Лазаревац Бојан Стевић, са сарадницима уручио је бесплатна колица за бебе породицама са територије ГО Лазаревац које су се од последње организоване поделе, до овог тренутка јавиле на расписани Јавни позив.

  Овом поделом у највећој мери били су обухваћени родитељи беба које су рођене у периоду од почетка априла до данашњег дана, али и родитељи чија су деца рођена од почетка године, а из неког разлога су се касније јавили на отворени Јавни позив.

  Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић искористио је ову прилику да у име ГО Лазаревац и својих сарадника честита присутним родитељима принове, уз констатацију да је остварење родитељства нешто најлепше што може да задеси једну особу.

  „Од ове године по први пут смо увели ову активност поделе бесплатних колица за родитеље деце која су рођена у овој години и уз ранију активност поделе бесплатних аутоседишта сигурно ће представљати значајну помоћ новопеченим родитељима“, казао је Стевић и додао да је од почетка године укупно већ подељено 130 бесплатних колица, а да ће након данашње поделе број подељених колица прећи бројку од 175.

  Присуство медија председник Стевић искористио је и да позове родитеље деце са територије ГО Лазаревац рођене у овој години, да се пријаве на отворени јавни позив за доделу  бесплатних дечијих колица.