Питајте председника
 • image00006

 • Вести
  08 август 2022

  Наставља се подела колица бебама рођеним у 2022. години

  У Великој сали ГО Лазаревац данас је настављена подела бесплатних колица са носиљком родитељима чије су бебе рођене у 2022. години, а који су се пријавили на већ расписан Јавни позив Градске општине Лазаревац.
  Поклон колица родитељима уручили су председник ГО Лазаревац Бојан Стевић, заменик председника Томислав Рикановић, Зоран Живановић и Јована Давидовац, чланови Већа ГО Лазаревац.
  Овом поделом у највећој мери били су обухваћени родитељи беба које су рођене у месецу јуну и јулу, а који су се пријавили и поднели потребну документацију у складу са раније отвореним Јавним позивом.
  Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић искористио је ову прилику да у име ГО Лазаревац и својих сарадника честита присутним родитељима принове, уз констатацију да је остварење родитељства нешто најлепше што може да задеси једну особу.
  „Од почетка године поделили смо око 250 дечијих  колица, као још један вид помоћи и подршке новопеченим родитељима и још једном честитам родитељима на приновама и позивам родитеље који се нису пријавили на јавни позив за доделу бесплатних колица од општине да то учине“, казао је Стевић.