Питајте председника
 • dodela nagrada za osvojena mesta na drzavnim takmicenjima (15)

 • Вести
  14 јул 2022

  Награђени ученици који су остварили запажене резултате на републичким такмичењима

  У свечаној сали библиотеке „Димитрије Туцовић“ додељене су награде ученицима основних и средњих школа који су освојили у овој школској години награде на републичким такмичењима. Пригодне поклоне добило је 17 ученика а у име ГО Лазаревац и библиотеке, књиге су уручили председник општине Бојан Стевић, његов заменик Томислав Рикановић и чланови Већа ГО Лазаревац Јована Давидовац и Раде Мирковић.

  Ове године на републичким такмичењима 17 ученика са територије ГО Лазаревац остварило је изузетне резултате и нашу општину представило у најбољем светлу. Освајањем једног од прва три места, ови ученици показали су завидан ниво знања и спремности и још једном потврдили да се у нашем граду улаже у образовање али и просветни кадар који вредно ради са децом.

  Председник градске општине Лазаревац Бојан Стевић захвалио се ученицима и наставницима на резултатима које су постигли и најавио нова улагања у школске објекте.

  Стевић је додао да се општина труди и доста улаже у модернизацију школских објеката али и награђивање ученика који су својим успехом доказали и показали да су понос нашег града.