Питајте председника
 • Predsednik GO Lazarevac obisao Centar za socijalni rad (1)

 • Вести
  29 април 2021

  Председник Стевић обишао објекат Центра за социјални рад у Лазаревцу

  Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић и члан Већа Никола Маринковић обишли су данас објекат Центра за социјални рад – Одељење Лазаревац где су разговарали са запосленима у овој установи.

  Основна тема данашње посете била је решавање услова рада запослених у овој установи, због дотрајалог и зубом времена нагриженог објекта који је изграђен давних 80 година прошлог века.

  Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић  овом приликом представницима  Центра за социјални рад – Одељење Лазаревац предочио је да се за трајно решење њиховог радног простора у овом тренутку разматрају два могућа решења и то изградња објекта на новој локацији или реконструкција постојећег објекта, а да ће до краја ове године бити познато које ће се решење одабрати.

  У плану нам је да добијемо потпуно нови изглед радног простора јер су нам услови рада запослених и корисника социјалних услуга на првом месту, казао је овом приликом председник Стевић.

  Иначе треба истаћи да је у 2020. години кроз Центар за социјални рад у Лазаревацу прошло око 3200 корисника, а да у овој години месечну новчану социјалну помоћ прима око 500 носилаца овог права са територије ГО Лазаревац.