Питајте председника
 • Clanovima OO invalida rada uruceni poklon vauceri (4)

 • Вести
  27 April 2023

  Члановима ОО инвалида рада Лазаревца уручени поклон ваучери

  Председник  ГО Лазаревац Бојан Стевић поделио је данас 100 поклон ваучера у износу од 4.000 динара члановима Општинске организације инвалида рада са најмањим примањима. Уз поклон ваучер, пензионери ће добити и бонус пакет у продајним објектима маркета „Family Đurović“, где могу и искористити наведене ваучере за куповину.

  До реализације ове активности дошло се на иницијативу Општинске организације инвалида рада која је општини упутила молбу за помоћ њиховим члановима са најмањим примањима, навео је Стевић овом приликом и додао да износ 4.000 динара није превелики, али је свакако знак пажње према овој категорији становника наше општине.

  Председник општине Лазаревац Бојан Стевић најавио је овом приликом да ће већ од јуна месеца за пензионере са територије општине бити организовани и једнодневни излети а од септембра, по речима председника општине, пензионери могу очекивати још једну новчану помоћ.

  Поклон ваучере, који су уручени пензионерима Општинске организације инвалида рада Лазаревца могу се искористити за куповину прехрамбених производа, хлеба, свежег меса, сухомеснатих производа, кућне хемије, слаткиша, млечних производа, безалкохолних пића, воћа и поврћа, али не и за куповину цигарета, штампе и алкохолних пића.