Питајте председника

Вести
25 December 2014

Завршно асфалтирање у улици Владике Николаја Велимировића

Улица Владике Николаја Велимировића у Петки крајем недеље биће отворена за саобраћај, иако је планирано да радови буду завршени до 20.јануара идуће године, рекао је приликом обиласка завршних радова у овој улици Бојан Стевић заменик председника Градске општине Лазаревац.

У улици Владике Николаја Велимировића је у току полагање другог слоја асфалта, а по завршетку наношења другог слоја асфалта, почиње обележавање хоризонталне сигнализације. Радови су квалитетно обављени и биће завршени пре рока. Након тога следи израда тротоара и постављање уличне расвете са обе стране коловоза, што ће умногоме омогућити боље услове за живот грађана месне заједнице Петка, као и свих грађана општине Лазаревац“, рекао је заменик Стевић овом приликом.

Вредност радова које изводи Ваљевска фирма „Инграп-омни” је 75 милиона динара, а инвеститор је „Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда“ .

Заменик председника градске општине Лазаревац Бојан Стевић изјавио је на крају обиласка улице у Петки да у наредној години можемо очекивати много већа улагања у путну инфраструктуру на територији ГО Лазаревац.