Питајте председника

Вести
08 December 2015

У суботу 14. новембра у Лазаревцу 7. Фестивал српских вина

Градска општина Лазаревац, Туристичка организација Лазаревац, Удружење винара и виноградара Србије и ове године у Старој хали Спортско-рекреативног центра „Колубара“ у Лазаревцу организоваће седми по реду Фестивал српских вина.

Фестивал српских вина у Лазаревцу одржаће се у суботу, 14. новембра 2015. године у периоду од 10,00 до 20,00 часова. Фестивал је током последњих 6 година одржавања постао изузетно посећена винска манифестација. О томе говоре сведочења досадашњих учесника и посетилаца.

И ове године Фестивал у Лазаревцу ће остати доследан својој основној идеји, а то је промоција и презентација искључиво српских вина. На овогодишњем фестивалу очекује се долазак око 45 излагача, док ће са територије ГО Лазаревац на сајму учествовати чак седам винара.

На крају треба напоменути да је свечано отварање Фестивала најављено за суботу, 14. новембра са почетком у 12,00 часова. Улаз за све посетиоце је бесплатан, а врата Старе хале СРЦ „Колубара“ у Лазаревцу за посетиоце ће бити отворена од 10,00 до 20,00 часова.