Питајте председника

Вести
26 децембар 2014

Пливачица Нађа Лазаревић на пријему у ГО Лазаревац

Заменик председника градске општине Лазаревац Бојан Стевић организовао је пријем за Нађу Лазаревић чланицу Пливачког клуба „ЛА Колубара“ Лазаревац, која је остварила изузетан резултат на Међународном пливачком митингу одржаном протеклог викенда у Нишу.

Нађа Лазаревић, која тренира пливање само две и по године, у дисциплини 800 метара краул оборила је државни рекорд стар 30 година, док је у дисциплини 400 метара мешовито оборила петогодишњи рекорд, у категорији пионирки до десет година старости.

Ученица четвртог разреда основне школе „Дуле Караклајић“, овом прликом захвалила се посебно свом тренеру Владимиру Митровићу, који јој је како каже, давао највише наде за успех.

Заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић, изразио је велико задовољство због постигнутог успеха Нађе Лазаревић и пожелео јој пуно медаља и оборених рекорда и у наредном периоду. У име општине Лазаревац Стевић je уручио Нађи Лазаревић пригодне поклоне, скулптуру српског ратника и комплет компакт дискова посвећених Колубарској битки.