Питајте председника

Вести
02 June 2015

Отворен први Фестивал здравља у Лазаревцу

У организацији Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“ данас се у холу Центра за културу Лазаревац одржава први Фестивал здравља. Фестивал здравља у Лазаревцу свечано је отворио заменик председника Градске општине Лазаревац Бојан Стевић који је овом приликом изразио своје задовољство што је Дом здравља из Лазаревца организовао овај фестивал који је прилика да грађанима укаже на превентивне начине деловања у очувању здравља и здравих стилова живота.

"Овај фестивал има два аспекта свог деловања", истакао је Стевић. "Први позитивни аспект овог фестивала је да сваки грађанин има прилику да на једном месту сазнати шта може учинити за своје здравље здравим начином исхране, а други аспект је шта свако од нас на овом фестивалу може сазнати све о превенцији болести савременог друштва", казао је Стевић.

Директор Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“ Јован Милојевић захвалио се свим учесницима фестивала на присуству и позвао суграђане да у току дана до 18,00 часова посете Центар за културу и на лицу места добију корисне информације о превентивном деловању и здравим начинима живота савременог човека.