Питајте председника

Вести
26 June 2015

ГО Лазаревац наградила најбоље ученике основних и средњих школа

У великој сали градске општине Лазаревац уприличена је свечана додела награда најбољим ученицима основних и средњих школа са територије наше општине.

Сви вуковци су од ГО Лазаревац добили комплете књига и медаљоне са ликом Живојина Мишића. Ученици генерације основних школа добили су таблет рачунаре, а најбољи у генерацији у средњим школама награђени су лап топ рачунаром и чеком  на 15.000 динара.

Награде је уручивао заменик председника градске општине Лазаревац Бојан Стевић.

„Пошовани ученици, родитељи, професори, представници медија, велика ми је част што на једном месту могу да поздравим најбоље ученике из 11 основних школа, као и 2 средње школе са територије ГО Лазаревац. Желим пре свега да нашим вуковцима и ђацима генерације честитам на успеху који су постигли током досадашњег школовања, да се захвалим њиховим професорима, наставницима и директорима школа на труду и раду који су уложили да своје знање подаре овим младим особама које су будућност Лазаревца. Досадашњим успехом сте показали да имате велики потенцијал, али пред вама је дуг пут до вашег потпуног личног остварења. Надам се да ће време које следи оправдати нашу веру у ваш успех и потенцијал који несумњиво поседујете и да ћете једног дана заузети важна места у нашој локалној заједници, али и шире. Овде смо да наградимо ваш труд и рад током школовања, али и да вашим друговима и читавој заједници покажемо вас као позитиван пример успешности. Поносим се вама и хвала вам пуно.“, рекао је заменик Стевић.

Додела награда вуковцима је уједно и један од првих догађаја у оквиру манифестације „Дани Лазаревца“.

„На крају, искористићу ову прилику да и званично отворим манифестацију „Дани Лазаревца“ која се одржава поводом Видовдана, дана општине Лазаревац. Желим и да се захвалим Канцеларији за младе и Савету за младе ГО Лазаревац који су заједно са стручним службама ГО Лазаревац, а уз подршку свих јавних предузећа, организатори ове манифестације.“, истакао је Стевић.