Питајте председника

Вести
22 October 2015

Четворочланој породици уручени кључеви од стана

Председник ГО Лазаревац Драган Алимпијевић, уручио је четворочланој породици Крстић кључеве стана површине 65 метара квадратних. Стан је саградила и опремила хуманитарна организација „Хелп“ уз подршку градске општине Лазаревац која је обезбедила земљиште.

Пре нешто више од годину дана гостујући у емисији ТВ ГЕМ „Народе шта вас боли“ Марина Крстић је износећи своју животну причу као највећи сан и залог за будућност њење деце замолила све људе добре воље да јој помогну у настојању да обезбеди кров над главом. Да се упорност и борба за своје циљеве исплате доказала је и Марина на свом путу од рушевина у старој вреочкој топлани до новог, опремљеног стана у коме свако има свој кутак и комфор.

Овога пута приликом потписивања уговора и примопредаје кључева, које им је уручио председник ГО Лазаревац Драган Алимпијевић, Марини су потекле и сузе радоснице. У име руководства ГО Лазаревац председник Драган Алимпијевић је пожелео срећу породици Крстић у новом дому.

Више од годину дана на овом пројекту са организацијом „Хелп“ сарађивала је и Дивна Марковић самостални стручни сарадник у Одељењу за урбанизам ГО Лазаревац. Објекти које је саградио „Хелп“ су власништво општине Лазаревац, и предвиђени су за становање социјално најугроженијих суграђана. Земљиште и урбанистичке услове је обезбедила ГО Лазаревац.