Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Представници италијанске енергетске компаније ИРЕН из Торина посетили су Градску општину Лазаревац

Објављено:

ГО Лазаревац била је домаћин представницима италијанске енергетске компаније ИРЕН из Торина. Госте из Италије, представнике једне од највећих компанија у енергетском сектору како у Италији тако и у Европи примио је председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић, помоћник председника за локални економски развој Александар Милосављевић, директор ЈП „Топлификација“ Лазаревац Вукашин Јањевић и директор ЈП „Дирекција“ Лазаревац Станко Јовчић. Састанку је присуствовао и бивши заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић на чију иницијативу је пре два месеца и успостављен контакт са овом италијанском компанијом.

Делегацију италијанске компаније представљали су господин Енрико Покетино, директор међународних послова и иновације компаније ИРЕН С.п.А., Фаусто Риверо, менаџер техничког особља ИРЕН Енергиа С.п.А. и Лука Пјантели, менаџер развоја ИРЕН С.п.А.

Области енергетике, комуналног сектора и развоја града, као и евентуална међународна сарадња у постојећим или новим пројектима биле су теме данашњег састанка. Представници градске општине Лазаревац представили су италијанским партнерима потенцијале наше општине из наведених области, а размотрени су и конкретни пројекти на територији ГО Лазаревац који би могли бити предмет будуће сарадње компаније  ИРЕН С.п.А и ГО Лазаревац.

Треба нагласити да компанија Ирен С.п.А. већ послује у Србији и то на територији главног града у поменутим областима.


Fotografije