Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Обележен Видовдан - Дан градске општине Лазаревац

Објављено:

Поводом Видовдана - Дана градске општине Лазаревац, у сали лазаревачког Центра за културу одржана је свечана седница Скупштине ГО Лазаревац. Присутнима у сали и грађанима градске општине Лазаревац у свечаном говору, Дан општине је честитао заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић.

Награде градске општине Лазаревац овогодишњим лауреатима уручили су заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевић и председник Скупштине ГО Лазаревац Томислав Рикановић.

Највише признање градске општине Лазаревац - Видовданска награда ове године одлуком Комисије за доделу јавних признања Скупштине градске општине Лазаревац припала је Милици Божовић из Лазаревца, студенту Медицинског факултета из Београда.

Награде за стваралаштво младих припале су Милици Крстић из Лазаревца - студенту Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију Београд, Софији  Миловановић из Лазаревца - ученици Гимназије у Лазаревцу, Петру Петровићу из Лазаревца - члану Кик бокс клуба „Колубара“ Лазаревац и Душици Николић из Лазаревца - студенту Академије уметности у Новом Саду.

Награда из области противпожарне заштите припала је Горану Максимовићу из Лазаревца, командиру Ватрогасно спасилачког одељења у Ватрогасно спасилачкој јединици Лазаревац.

У културно - уметничком делу програма свечане седнице наступили су глумци Првог приградског позоришта из Лазаревца и ученици и професори Музичке школе „Марко Тајчевић“ из Лазаревца.


Fotografije