Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Карате клуб „Колубара“ на пријему код председника ГО Лазаревац

Објављено:

Поводом успеха које је карате клуб „Колубара“ Лазаревац постигао на првенству Србије председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић организовао је пријем за руководство, тренере и такмичаре клуба.

Председник Синђелић је истакао да успеси клуба сведоче о стручном и квалитетном раду и том приликом најавио наставак сарадње и подршке од стране општинског руководства. Обраћајући се стручном штабу карате клуба „Колубара“ Лазаревац који су се на првенству Србије окитили медаљама председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић им се захвалио што континуираним успехом на домаћим и светским такмичењима на најбољи могући начин промовишу и представљају наш град.

Председник клуба Драган Синђелић је изразио задовољство и најавио учешће чланова клуба овога пута као репрезентативаца Србије на балканијади која се одржава наредног викенда у Сарајеву.

Тренер карате клуба „Колубара“ Чедомир Синђелић је овом приликом изнео своја очекивања везана за резултате на првенству Балкана и осврнуо се на постигнуте резултате на првенству Србије.

Наталија Станојевић постала је првак државе у категорији млађих сениора, док је Милован Тодоровић као јуниор освојио бронзану медаљу. Са надом да ће кроз свој наступ представљати Лазаревац како на балканском првенству тако и на олимпијади представници карате клуба „Колубара“ Лазаревац су изразили одлучност да својим радом и трудом наставе са успешним такмичењима.


Fotografije