Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Асфалтиран пут у МЗ Миросаљци

Објављено:

Приликом посете Месној заједници Миросаљци, председник Градске општине Лазаревац са сарадницима обишао је и радове на асфалтирању пута кроз Перлински крај. Наиме, ради се на реконструкцији пута дужине 900 метара, који представља врло важну саобраћајницу кроз Миросаљце, а којом саобраћају путничке, радничке и ђачке аутобуске линије Саобраћајних предузећа „Ласта“ и „Ластра“. Вредност радова износи око 11 милиона динара, а средства су обезбеђена посредством Секретаријата за саобраћај града Београда. Извођач радова је  Јавно предузеће  „Београд пут“.

Наведен пут асфалтиран је у складу са Планом асфалтирања путева на територији ГО Лазаревац, који је почетком године усвојила Дирекција за путеве града Београда на предлог градске општине Лазаревац, а уз претходно обављене консултације са саветима месних заједница са територије наше општине.

„Као што можете видети, у протеклих неколико дана, врши се реконструкција дела пута кроз Перлински крај дужине 900 метара. Данас се радови на реконструкцији, односно завршни слој асфалта приводи крају, чиме ће ова саобраћаница добити један нов и квалитетан коловозни застор. Напоменуо бих да се у току радови на још три локације на територији ГО Лазаревац и то улица Душка Радовића у Месној заједници Момчило Павловић, улица Ђорђа Живковића у Месној заједници Горњи град и сокак у Ћирском крају у Месној заједници Стубица. Тиме још једном показујемо да смо друштвено одговорна власт која подједнако води рачуна како о градским тако и о сеоским месним заједницама“, рекао је председник Градске општине Лазаревац Бојан Синђелић и захвалио се градским властима на разумевању и средствима које опредељују општини Лазаревац.

Обиласку радова, поред председника општине са сарадницима, присуствовао је и председник Месне заједнице Миросаљци Миле Ранковић, који се овом приликом захвалио градским и општинским властима на труду и средствима, који су уложени у Месну заједницу Миросаљци, и додао да се поред радова који се тренутно одвијају, увелико ради на прибављању техничке документације за изградњу вртића у Миросаљцима, као и секундарне водоводне мреже.


Fotografije