Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Сточни пијац Велики Црљени

Табела цена - сточни пијац

Назив Килажа Цена
Јагњад 270 рсд
Овце 150 рсд
Товљеници до 120 кг 170 рсд
Товљеници Преко 120 кг 160 рсд