Питајте председника

Вести
10 August 2018

Уручени поклон пакети мајкама које су добиле принову у априлу 2018. године

Заменик председника Милоје Живановић и члан Већа ГО Лазаревац Бранко Кузмановић уручили су поклон пакете мајкама беба са територије  Градске општине Лазаревац, које су рођене у априлу 2018. године.

Наведени пакети набављени су у склопу активности Савета за здравство Већа ГО Лазаревац, а у складу са годишњим Програмом за 2018. годину. Данашњом поделом поклон пакета настављено је  са активностима које предвиђају доделу поклон пакета мајкама новорођене деце са територије  Градске општине Лазаревац.

Пакети се деле  на месечном нивоу, па су овог пута поклоне добиле мајке које су се породиле у априлу месецу 2018. године.

Присутнима се  обратио  Милоје Живановић, заменик председника Градске општине Лазаревац, и пригодним обраћањем честитао принове и пожелео да се у наредном периоду рађа још више беба. Живановић је изразио велику захвалност присутним родитељима и том приликом нагласио да ће њихова деца у будућности водити наш град и додао да Градска општина Лазаревац и ове године овим скромним доприносом помаже породицама које су добиле принову.

У априлу 2018. године на свет је дошло 37 новорођених беба, од тога 20 дечака и 17 девојчица.  Мајке које нису биле у могућности да се појаве на свечаној додели, а имају пребивалиште на територији ГО Лазаревац и породиле су се у априлу 2018. године, могу се јавити у канцеларију број 58, II спрат зграде Управе градске општине Лазаревац, ради преузимања поклона. Ближе информације могу добити на телефон: 011/8123-287.