Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Започета реконструкција раскрснице улица Милована Лазаревића и Дула Караклајића

Објављено:

ЈП Београд –пут данас је започело радове на реконструкцији раскрснице улица Милована Лазаревића и Дула Караклајића у Лазаревцу. Наведени радови изводе се на иницијативу грађана МЗ Душан Петровић Шане, а средства за извођење радова обезбеђена су посредством Града Београда.

„Ово је само једна од локација на територији наше општине у овој грађевинској сезони на којој се изводе радови на основу Плана асфалтирања путева на територији ГО Лазаревац у 2017. години, који је на предлог ГО Лазаревац усвојила Дирекција за путеве Града Београда“, рекао је члан Већа ГО Лазаревац Александар Булатовић.

Булатовић је казао да ће се реконструкцијом ове раскрснице решити једна од проблематичнијих саобраћајних тачака у граду Лазаревцу и тиме побољшати безбедност свих учесника у саобраћају.

Представник Савета МЗ Душан Петровић Шане Иван Маринковић захвалио се председнику ГО Лазаревац, члановима Већа и директору Дирекције за путеве Града Београда што су препознали проблем и нашли начина да обезбеде средства за реконструкцију наведене раскрснице.

Радови на реконструкцији наведене раскрснице требало би да трају наредна три дана.


Fotografije