Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Уручени сертификати другој групи полазника курса из енглеског језика

Објављено:

Канцеларија за младе ГО Лазаревац и Савет за младе Већа ГО Лазаревац у сарадњи са удружењима „ЛУЛУ“ и „Стопама победника“ организовали су у просторијама ГО Лазаревац свечану доделу сертификата полазницима друге групе курса из енглеског језика.

Додели сертификата присуствовали су председник Скупштине Томислав Рикановић, члан Већа задужен за младе Бојан Вељковић, члан Већа Ненад Пауновић, члан Савета за младе Урош Столић, председник удружења „Стопама победника“ Никола Маринковић и председник удружења „ЛУЛУ“ Мирко Ковачевић.

Том приликом, члан Већа Бојан Вељковић честитао је добитницима сертификата успешно завршен курс и захвалио им се на доброј сарадњи. Такође je истакао и значај Канцеларије за младе за успешно реализовање пројекта и том приликом се захвалио и школи „LIMERICK“ на сарадњи. Вељковић је истакао и потребу организовања ове врсте пројеката и у будућности.

Полазници друге групе курса енглеског језика, којима су овом приликом свечано уручени сертификати, обуку су започели почетком јануара, док су завршни тест полагали 1. априла.

Средства за реализацију овог пројекта обезбеђена су из буџета ГО Лазаревац и буџета Секретаријата за спорт и омладину града Београда.

 


Fotografije