Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Уручени поклон пакети мајкама које су добиле принову у јануару 2018.

Објављено:

Заменик председника Милоје Живановић и члан Већа ГО Лазаревац Катарина Марковић уручили су поклон пакете мајкама беба са територије  Градске општине Лазаревац, које су рођене у јануару 2018. године.

Наведени пакети набављени су у склопу активности Савета за здравство Већа ГО Лазаревац, а у складу са годишњим Програмом за 2018. годину. Данашњом поделом поклон пакета настављено је  са активностима које предвиђају доделу поклон пакета мајкама новорођене деце са територије  Градске општине Лазаревац.

Пакети се деле  на месечном нивоу, па су овог пута поклоне добиле мајке које су се породиле у јануару месецу 2018. године.

Присутнима се  обратио  Милоје Живановић, заменик председника Градске општине Лазаревац, и пригодним обраћањем честитао принове и пожелео да се у наредном периоду рађа још више беба. Живановић је изразио велику захвалност присутним родитељима и том приликом нагласио да је рађање деце најважнија ствар за нашу земљу и за наш град и додао да Градска општина Лазаревац и ове године овим скромним доприносом помаже породицама које су добиле принову.

У јануару 2018. године на свет је дошло 55 новорођених беба, од тога 29 дечака и 26 девојчица.  Мајке које нису биле у могућности да се појаве на свечаној додели, а имају пребивалиште на територији ГО Лазаревац и породиле су се у новембру и децембру 2017. године, могу се јавити у канцеларију број 58, II спрат зграде Управе градске општине Лазаревац, ради преузимања поклона. Ближе информације могу добити на телефон: 011/8123-287.


Fotografije