Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Синђелић: Пристојан Лазаревац је једино чему тежимо

Објављено:

Данашње радове на локалном путу Л1810 Дудовица - Брајковац обишао је председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић, председник Скупштине ГО Лазаревац Томислав Рикановић и члан Већа ГО Лазаревац Александар Булатовић. Руководство Градске општине Лазаревац приликом обиласка радова у Дудовици је дочекао велики број мештана.

У разговору са присутним мештанима председник градске општине Лазаревац је рекао да се наведени радови на саобраћајници изводе на основу обећања које је градска општина Лазаревац дала становницима ових месних заједница, а да су средства за извођење самих радова обезбеђена уз велику подршку града Београда.

„Сви напори градске општине Лазаревац, и сви радови које изводимо на инфраструктури усмерени су у правцу да сваки део Лазаревца учинимо пристојним за живот“, рекао је Синђелић приликом посете Дудовици.

„Ова деоница у дужини од једног километра где се тренутно изводе радови и на којој се налазимо од огромног је значаја за велики број становника наше општине јер спаја четири месне заједнице, али је и веома важна веза између Аранђеловца, Лазаревца и Љига“, рекао је Синђелић и најавио да ће до краја године из буџета ГО Лазаревац у свакој од четири месне заједнице, Брајковцу, Дудовици, Чибутковици и Барзиловици бити урађен по још један пут.

Извођач радова на овој деоници локалног пута Л1810 је предузеће ЈКП „Београд-пут“, а план је да се наведени пут у дужини од 5 километара у целости, рехабилитује почетком године. Средства за рехабилитацију ове деонице обезбеђена су из буџета Града Београда и ЈП „Путеви Београда“.


Fotografije