Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Пут до школе у Стубици добио нови асфалтни слој

Објављено:

У складу са планом реконструкције и рехабилитације улица на територији ГО Лазаревац јуче су започети  радови на рехабилитацији пута до школе у Стубици у дужини од једног километра.  Радове на реконструкцији наведеног пута, који ће бити завршени у току дана изводи Шумадија- пут, а средства су обезбеђена захваљујући Граду Београду, преко ЈП „Путеви Београда“.

„Овај пут је урађен 1992. године и ово је прва интервенција која се ради на овом путном правцу“, рекао је Александар Булатовић члан Већа ГО Лазаревац задужен за безбедност саобраћаја на путевима у нашој општини који је искористио ову прилику да се захвали извођачу радова јер су радови на овом путу, првобитно били планирани да се изводе три дана, а извођач радова је јуче остао продужено на градилишту, тако да ће планирани радови бити окончани данас после 15 часова.

„То је јако битно јер је улица била затворена за саобраћај у току радова. Реконструкција улица и путева наставиће се планираном динамиком, тако да се у наредном периоду очекују радови на још десетак путних праваца“, казао је Булатовић.


Fotografije