Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Председник Синђелић - До краја године још десет километера нових путева

Објављено:

– Градска општина Лазаревац је у сарадњи са Градом Београдом у првој половини 2017. године урадила близу девет километара путева у шеснаест месних заједница, чиме смо допринели побољшању услова за живот наших грађана - рекао је Синђелић.

У плану нам је да до краја 2017.године  асфалтирамо још десет километара некатегорисаних путева у двадесет четири месне заједнице чиме ће питање асфалтирања бити заокружено у овој години, а асфалт ће бити урађен у многим деловима општине Лазаревац и то на локацијама где није било могуће замислити да ће се асфалтирати путеви.

Паралелно са асфалтирањем и ЈП Топлификација  на челу са директором Јањевићем изводи радове који су веома скупи, набављене су изоловане цеви и квалитетна опрема, а све то пуно кошта. – Морам да нагласим да ово није финансирано из кредита већ из буџета општине Лазаревац и сопствених извора предузећа. Трудимо се да  дајемо што више на инфраструктуру, која побољшава квалитет живота свих грађана. Од тога нећемо одустати – поручио је Синђелић.

Председник  је изразио уверење да ће грађанима Лазаревца бити боље из године у годину јер ће бити још више инвестиција и Лазаревац ће бити све веће градилиште.


Fotografije