Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Отворен 29. Међународни фестивал хумора за децу

Објављено:

29. Међународни фестивал хумора за децу у Лазаревцу и ове године својим богатим програмом обрадоваће све они који га посете. Велики број људи, а пре свега малишана продефиловаће нашим градом и из њега понети лепе успомене.

29. Међународни фестивал  хумора за децу отпочео је 11. септембра позоришном представом за прваке и трајаће све до 14. септембра, када је и велики дефиле под маскама, који читавом догађају увек да посебан печат.


Госте фестивала хумора за децу, писце и добитнике награда Гашино перо, примио је заменик председника ГО Лазаревац Милоје Живановић који им је  пожелео  добродошлицу и угодан боравак у нашем граду као и квалитетно дружење са лазаревачким малишанима. Градска општина Лазаревац из године у годину подржава и помаже у организацији  фестивала. Поред ГО Лазаревац организатори фестивала су: Библиотека „Димитрије Туцовић“, директор фестивала Радмила Булатовић, ТО Лазаревац , Пулс татар.

Након пријема, тачно у подне, у библиотеци је свечано отворен Фестивал, традиционалним предавањем кључева града. Наредних дана Лазаревац је уступљен деци на управљање, а то је симболично представљњено предајом кључа који је заменик предедника ГО Лазаревац Милоје Живановић, уручио ученици 3-2 разреда ОШ „Војисалав Вока Савић“, Николети Васиљевић.

Прочитан је и проглас Фестивала аутора Алека Марјанова, а наступио је и дечији хор ``Звездице`` СОС дечијег села из Краљева.


Fotografije