Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Фудбалерке завршиле најбољу сезону у историји клуба

Објављено:

Председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић примио је представнике и фудбалерке женског фудбалског клуба „Колубара” иза којих је најбоља сезона у историји женског лазаревачког фудбала. Синђелић је истакао да је то само један од доказа колико се улагање у спорт и побољшање услова на спортским теренима исплати и најавио да ће Лазаревац бити домаћин финала Купа Србије у женском фудбалу.

Пријем женске екипе фудбалског клуба „Колубара” приређен је у част њихових успеха током протекле сезоне и победа које су постигле. Председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић рекао је да пријем најуспешнијих лазаревачких спортиста спада у најпријатније председничке дужности и представља потврду да се улагање у спорт вишеструко исплати.

“Желео бих да нагласим да смо ми последње две године улагали у развој женског спорта на нашој територији и женски фудбалски клуб „Колубара” је прави пример. Они су у свим лигама где постоје категорије освојили прва места ове сезоне. И у наредним годинама трудићемо се да улажемо што више средстава како би следеће генерације следиле пример ових девојчица које су заиста направиле велики успех за нашу општину и њихов клуб” – додао је Синђелић.

Тренери женског фудбалског клуба „Колубара” изразили су захвалност представницима ГО Лазаревац због подршке у раду клуба и најавили да је наредни циљ пласман у Супер лигу Србије.

“Успесима на терену младе фудбалерке су оправдале поверење које су им пружили представници ФК „Колубара” и ГО Лазаревац. Услови у којима се такмиче и тренирају су на највишем нивоу. Велико интересовање девојчица за женски фудбал, посебно учешће најмлађих у Развојној лиги Србије посебан су успех женског фудбалског клуба ”Колубара”. Лазаревачки фудбалски клуб је један од ретких у Србији који има селекцију девојчица рођених од 2002. до 2010. године” рекао је Никола Маринковић, тренер ЖФК Колубара .


Fotografije