Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Асфалтирана Жичка улица

Објављено:

На територији Градске општине Лазаревац грађевинска сезона је у пуном јеку, нарочито када је у питању путна инфраструктура. У Месној заједници Момчило Павловић приведени су крају радови на асфалтирању Жичке улице, а радове је обишао Александар Булатовић, члан Већа Градске општине Лазаревац уз присуство представника Месне заједнице Момчило Павловић.

„Радови на асфалтирању  настављени су према Плану који је направљен почетком године. Планом је предвиђено да се у наредном периду у самом градском језгру асфалтира десетак некатегорисаних путева. Радови на асфалтирању Жичке улице приводе се крају. Жичка улица се асфалтира на иницијативу савета Месне заједнице Момчило Павловић, а средва је обезбедила Граска општина Лазаревац. Поред ове улице, тренутно се изводе радови на асфалтирању тротоара у Месној заједници Загорка Драговић у улици Стефана Немање, а за ове радове средва су обезбеђена из Града Београда, односно ЈП „Путеви Београд““, рекао је Булатовић.

Жичка улица и дужини од 200 метара спаја Улицу Колубарски трг и Улицу Живојина Жујовића и представљала је један од дугогодишњих проблема становника овог дела града.

Председник савета Месне заједнице Момчило Павловић Живота Живковић истакао је да су у овој месној заједници без асфалта још две некатегорисане улице, улице Симе Шолаје и Браће Миловановић. Њиховом реконструкцијом све улице у овој месној заједници биле би под асфалтом. Живковић се захвалио руковоству Градске општине Лазаревац што је пронашла могућност и средства да асфалтира ову улицу и настави са даљим радовима, а посебно се захвалио председнику Градске општине Лазаревац Бојану Синђелићу јер је обећање које је дао грађанима ове улице на овај дан и испунио.


Fotografije