Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Асфалтирана Митровачка улица у Врбовну

Објављено:

Председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић обишао је данас радове на асфалтирању Митровачке улице у Врбовну у присуству сарадника Милана Матијашића, помоћника председника и Александра Булатовића, члана Већа задуженог за безбедност саобраћаја на путевима. Наиме, данас је асфалтирана Митровачка улица у дужини од 950 метара, чиме се наставља план градске општине Лазаревац да асфалт дође до сваке куће. Средства су обезбеђена из буџета града Београда, а радове изводи предузеће "Шумадија пут" из Рипња.

"Овом приликом се  захваљујем граду Београду на издвојеним средствима, као и на њиховом разумевању проблема грађана у Месној заједници Врбовно. Овим још једном показујемо да смо друштвено одговорна власт која подједнако брине како о градским, тако и о сеоским Месним заједницама" рекао је Бојан Синђелић, председник градске општине Лазаревац и додао: "До краја године биће урађена још једна улица у Врбовну у дужини од 300 метара. Поред тога, настављају се радови на изградњи капеле у Врбовну и приводе се крају радови на секундарној водоводној мрежи, чиме ће свака кућа у Врбовну добити воду" закључио је Синђелић.

Наведени пут асфалтиран је у складу са Планом асфалтирања путева на територији ГО Лазаревац, који је почетком године усвојила Скупштина градске општине Лазаревац, а уз претходно обављене консултације са Саветима месних заједница на територији наше општине.

Поред овог пута, радови на асфалтирању се тренутно одвијају у још четири месне заједнице на територији наше општине.


Fotografije