Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

У току завршни радови на објекту Дома културе у Миросаљцима

Објављено:

Председник градске општине Лазаревац Бојан Стевић и његов заменик Томислав Рикановић са сарадницима обишли су данас објекат Дома културе у Миросаљцима где су у току завршни радови на изградњи овог објекта.

Нови објекат Дома културе у Миросаљцима је вишенаменски, а поред културних садржаја, грађанима ове месне заједнице обезбедиће и простор за нови вртић, пошту, канцеларије месне заједнице и друге садржаје.

„Искрено се надам да ће комплетан објекат бити завршен у наредних 60 дана, а након тога нас очекује процедура прибављања употребне дозволе, као и партерно уређење простора око објекта где ће бити изграђено паркиралиште за аутомобиле, али и део са клупама и свим потребним мобилијаром за најстарије становнике Миросаљаца“, казао је председник ГО Лазаревац Бојан Стевић и додао да ће у склопу уређења простора око објекта новог Дома културе у Миросаљцима најмлађи  дибити најсавременије дечије игралиште попут дечијих игралишта у центру Лазаревца и бројним другим месним заједницама које је општина изградила у претходних пар година.

Председник Месне заједнице Миросаљци Миле Ранковић захвалио се овом приликом Бојану Стевићу, на залагању и труду који је уложио са места државног секретара да се са реализацијом овог пројекта у Миросаљцима уопште и отпочне.

„Ово је капитални пројекат за Миросаљце. Објекат дома због лошег стања је срушен 1999. године и ево чекали смо више од 30 година, да се објекат направи поново. Веома ми је драго да су овим објектом обухваћени сви садржаји, који су потребни Миросаљцима. И пошта, и вртић, месна канцеларија и месна заједница ће добити свој простор у оквиру овог објекта“, казао је Ранковић.

Објекат Дома културе у Миросаљцима гради се средствима Министарства државне управе и локалне самоуправе и Градске општине Лазаревац.


Fotografije