Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

У МЗ Чибутковица нових 750 метара асфалта

Објављено:

Радове на асфалтирању саобраћајнице у дужини од 750 метара у МЗ Чибутковица обишао је председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић са сарадницима. Синђелић је том приликом најавио да ће на почетку ове грађевинске сезоне у свакој месној заједници на територији наше општине бити асфалтирана по једна деоница пута.

На самом почетку грађевинске сезоне изводе се радови на асфалтирању деонице пута у МЗ Чибутковица. Ову саобраћајницу директно користи 30 домаћинстава али је као непосредна веза ка сеоском гробљу од значаја за целу месну заједницу. Председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић је током обиласка радова најавио и модернизацију локалних и некатегорисаних путева у целој општини.

„На захтев МЗ Чибутковица, данас завршавамо радове на асфалтирању Ивковића краја. Радове финансира Градска општина Лазаревац и одмах после ове деонице, одлазимо у Стрмово, затим Степојевац, Велике Црљене и Лесковац. Никада нећемо запоставити сеоске месне заједнице у односу на градске. Надам се да ћемо за неколико година имати општину која неће имати уопште некатегорисане путеве, већ модерне, асфалтиране саобраћајнице” - изјавио је Бојан Синђелић, председник ГО Лазаревац.

Извођач радова је ''Шумадија пут'' а средства су обезбеђена из буџета ГО Лазаревац.  Председник МЗ Чибутковица Слађан Ивковић се захвалио руководству општине и истакао значај овог путног правца.

Представници месне заједнице изразили су уверење да ће успешна сарадња са руководством ГО Лазаревац бити настављена и када је реч о реализацији бројних пројеката битних за Чибутковицу. Приоритетан је завршетак изградње капеле на сеоском гробљу, асфалтирање саобраћајнице ка изворишту минералне воде, реконструкција објекта школе. Циљ је да млади брачни парови остану у селу.


Fotografije