Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Уручени поклон пакети мајкама које су добиле принову у септембру и октобру 2018.

Објављено:

У Скупштинској сали ГО Лазаревац данас је приређена свечаност на којој је заменик председника ГО Лазаревац Милоје Живановић уручио поклон пакете мајкама беба са територије  Градске општине Лазаревац, а које су рођене у септембру и октобру 2018. године.

Наведени пакети набављени су у склопу активности Савета за здравство Већа ГО Лазаревац, а у складу са годишњим Програмом за 2018. годину. Данашњом поделом поклон пакета настављено је  са активностима које предвиђају доделу поклон пакета мајкама новорођене деце са територије  Градске општине Лазаревац.

Присутнима се  обратио  Милоје Живановић, заменик председника Градске општине Лазаревац, и пригодним обраћањем честитао принове и пожелео да се у наредном периоду рађа још више беба. Живановић је изразио велику захвалност присутним родитељима и том приликом нагласио да ће њихова деца у будућности водити наш град и додао да Градска општина Лазаревац и ове године овим скромним доприносом помаже породицама које су добиле принову.

У месецу септембру 2018. године на свет је дошла 41 новорођена беба, од тога 29 дечака и 12 девојчица.  У месецу октобру рођена је 51 беба, од тога 22 девојчице и 29 дечака. Мајке које нису биле у могућности да се појаве на свечаној додели, а имају пребивалиште на територији ГО Лазаревац и породиле су се у септембру и октобру 2018. године, могу се јавити у канцеларију број 58, II спрат зграде Управе градске општине Лазаревац, ради преузимања поклона. Ближе информације могу добити на телефон: 011/8123-287.


Fotografije