Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Уручени новогодишњи пакетићи за 33 корисника Центра у Лазаревцу

Објављено:

Данас је председник ГО Лазаревац Бојан Стевић са сарадницима из месне заједнице „Душан Петровић Шане“ уручио новогодишње пакетиће за све кориснике Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју.

Као и претходних година Градска општина Лазаревац у сарадњи са МЗ „Душан Петровић Шане“ је и ове године обезбедила 33 новогодишња пакетића за кориснике Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју. Ове године су пакетићи уручени на новој локацији у III месној заједници, а председник Стевић је подсетио да је овај нови објекат отворен половином прошле године и да пружа квалитетне услове за боравак свих корисника, као и квалитетне услове за рад свих запослених у овој установи.

Председник Стевић је искористио ову прилику да се захвали руководиоцу ове установе Драгани Томовић и њеним сарадницима што са доста пажње и љубави свакодневно брину о корисницима Центра.

Руководилац Центра Драгана Томовић се у име свих запослених захвалила Градској општини Лазаревац и Месној заједници „Душан Петровић Шане“ што у ова не тако лепа времена мисле на кориснике Центра и њихове породице. Госпођа Томовић је овом приликом додала да захваљујући епидемиолошким мерама које се предузимају сви корисници Центра су доброг здравственог стања, али и да поред ових мера корисници Центра имају могућност да уживају у новом простору.


Fotografije