Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Традиционалним маскенбалом завршен 30. Фестивал хумора за децу

Објављено:

30. јубиларни Фестивал хумора за децу завршен је јуче традиционалним маскенбалом. Дефиле маскиране деце прошао је главном лазаревачком улицом, а фестивалски дани у Лазаревцу симболично су окончани предајом кључа града ученице ОШ „Дуле Караклајић“ Ленке Љубојевић председнику ГО Лазаревац Бојану Синђелићу.

Председник Синђелић захвалио се овом приликом организаторима фестивала и свима онима који су помогли његову организацију, али и родитељима, бакама, декама, професорима,  учитељима, васпитачима, а нарочито деци која су учешћем на бројним програмима у ова четири фестивалска дана учинили да овај 30. по реду фестивал буде најбољи до сада. Синђелић је са позорнице, која је била постављена испред општине Лазаревац поручио да ће општина учинити све да наредни Фестивал хумора буде још боље организован.

На позорници испред општине за више хиљада деце и родитеља организован је пригодан програм, а најбољим маскама уручене су награде. И овогодишњи фестивал обележило је присуство великог броја песника и писаца за децу који су у данима фестивала обилазили лазаревачке школе и вртиће и у непосредном контакту са децом ширили смех и хумор.


Fotografije