Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Технички преглед пољопривредних машина у сервису “Павловић”

Објављено:

Излазећи у сусрет захтевима и потребама пољопривредника Канцеларија за пољопривреду ГО Лазаревац у сарадњи са сервисом “Павловић” омогућила је бесплатан превоз пољопривредне механизације до поменутог сервиса како би обавили технички преглед и извршили регистрацију својих машина. Сви заинтересовани пољопривредници треба да се обрате Канцеларији за пољопривреду која ће затим организовати долазак шлеп службе у њихово место и превоз механизације. Пољопривредници ће на овај начин уштедети време и новац, а повећана је и безбедност у саобраћају на територији наше општине.

Законску обавезу регистрације своје механизације, пољопривредници са територије наше општине Лазаревац у наредном периоду моћи ће да изврше на бржи и безбеднији начин.

Када се у селу окупе две до три машине, шлеп служба одлази по њих, на полигону сервиса „Павловић“ се обавља технички преглед, потом регистрација, након које се машине враћају, такође шлеп службом власницима. Сву логистику спроводи Канцеларија за пољопривреду – додао је Ненад Бачанац, члан Већа ГО Лазаревац.

Сервис “Павловић” је на овај начин изашао у сусрет и својим клијентима који ће уз координацију Канцеларије за пољопривреду добити услугу шлеп службе гратис.

Идеја је потекла да се возила превозе ауто шлепом како се не би успоравао саобраћај на Ибарској магистрали. За технички преглед неопходно је да ради сигнализација, уколико нешто не буде у реду, поправиће наша радионица, колико је у могућности. За преглед треба 20 минута, регистрацију 30 минута-додао је Раде Павловић, сервис “Павловић”.

Све детаљније информације заинтересовани пољопривредници могу добити у Канцеларији за пољопривреду.