Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Реконструисана Улица Николе Тесле, у Степојевцу уз магистралу нови тротoари

Објављено:

Председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић и члан Већа ГО Лазаревац  задужен за безбедност саобраћаја Александар Булатовић обишли су улицу Николе Тесле у Лазаревцу, која је у дужини од 450 метара у потпуност реконструисана.

Председник Синђелић приликом обиласка радова у улици Николе Тесле је истакао да Лазаревац завршетком асфалтерских радова добија још једну репрезентативну улицу, јер су пре постављања завршног слоја асфалта у овој улици изведени и сви неопходни радови на реконструкцији топлификационе, канализационе и телекомуникационе мреже, као и да су урађени и тротоари на обе стране улице.

Своје задовољство урађеним у улици Николе Тесле није крио ни председник Савета МЗ Душан Петровић Шане Милан Михајловић.

„Као Савет месне заједнице изузетно смо задовољни изведеним радовима, јер је улица у потпуности реконструисана квалитетно, са тротоарима на обе стране“, рекао је Михајловић, који се у име грађана месне заједнице захвалио општини на изведеним радовима.

Председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић током обиласка радова у улици Николе Тесле, присуство медија искористио је и да истакне да су у складу са иницијативом грађана и Савета МЗ Степојевац, у овој месној заједници започети радови на изградњи тротоара поред Ибарске магистрале.

„Користимо повољне временске услове који нам иду на руку, да у складу са раније датим обећањем грађанима Степојевца изведемо радове на изградњи тротоара поред Ибарске магистрале у овом насељеном месту“, казао је председник Бојан Синђелић и додао да ће изградња тротоара која је започела умногоме допринети повећању безбедности учесника у саобраћају у овом делу наше општине.   


Fotografije