Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Од почетка грађевинске сезоне уграђено близу нових 4 километра асфалта

Објављено:

Од почетка грађевинске сезоне на територији градске општине Лазаревац уграђено је око 4 километра новог асфалта. Средствима градске општине Лазаревац асфалтирани су некатегорисани путеви у Чибутковици (Ивковића крај), у Стрмову (пут за школу), Степојевцу (Паунића сокак), у Лесковцу ( путеви за Гај и Прљушу), у Лазаревцу (Дивчибарска улица) и Великим Црљенима (пут за цркву). Радове на асфалтирању наведених саобраћајница изводило је путарско предузеће Шумадија – пут.

Председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић најавио је приликом обиласка радова у Великим Црљенима да ће у првој половини године нови асфалт добити тридесетак некатегорисаних путева на територији општине. „Некатегорисане путеве асфалтирамо слушајући потребе грађана, а  у координацији са представницима месних заједница“, казао је Синђелић који се захвалио извођачу радова на коректно урађеном послу.

„Поред асфалтирања некатегорисаних путева на територији наше општине, из средстава Града Београда ових дана интезивно се изводе радови и на санацији градских саобраћајница. Радови на на санацији градских улица почеће у Улицама Дула Караклајића и Бранка Радичевића“, казао је Члана Већа ГО Лазаревац Александар Булатовић.


Fotografije