Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Нових 450 метара асфалта у Шопићу

Објављено:

У месној заједници Шопић асфалтиран је пут који спаја улицу Јанка Стајчића и Ибарску магистралу. Дужина ове деонице је 450 метара. Радове је са сарадницима обишао председник општине Бојан Синђелић.

Деоница у Шопићу само је једна у низу која је добила нови изглед у последњих неколико месеци. Приликом обиласка радова, председник општине Лазаревац Бојан Синђелић најавио је наставак асфалтирања докле год временски услови то буду дозвољавали. Он је рекао да ће ускоро бити саниран и подвожњак испод барске пруге који дужи низ година представља проблем возачима и пешацима.

Синђелић је најавио да ће у наредних неколико дана почети реконструкција две раскрснице у Лазаревцу. У питању су раскрснице код „Дулове школе“ и угао улица Бранка Радичевића и Дула Караклајића.

Председник Месне заједнице Шопић Зоран Петронијевић захвалио се у име мештана општини Лазаревац на издвојеним средствима за овај пут који је изузетно фреквентан. У плану је да у блиској будућности буду постављена два лежећа полицајца како би се повећала безбедност пешака.

Савет Месне заједнице Шопић донео је одлуку да се доделе називи 35 улица које још увек немају имена. Очекује се да Министарство за државну управу и локалну самоуправу достави мишљење да те улице добију своје називе а мештани кућне бројеве, рекао је Петронијевић.


Fotografije