Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Народна посланица Ивана Поповић у посети општини Лазаревац

Објављено:

Народни посланик у Скупштини Републике Србије Ивана Поповић посетила је данас Градску општину Лазаревац, током које је у друштву председника ГО Лазаревац Бојана Стевића обишла мобилни пункт за вакцинацију у амбуланти у Брајковцу, радове у Хиландарској улици, а након тога је у просторијама ГО Лазаревац одржала и радни састанак са председником ГО Лазаревац и представницима општинског Савета за родну равноправност.

Након ових активности у свом обраћању медијима Ивана Поповић захвалила се представницима ГО Лазаревац на изузетном гостопримству  и овом приликом истакла да је веома задовољна оним што је видела у Лазаревцу, јер је током ове посете имала прилику да види изузетне примере добре праксе.

Изузетно је важно да имамо све више примера да се по мањим локалним заједницама отварају амбулантне форме вакцинације, као што смо то данас видели у Брајковцу, рекла је народна посланица и додала да је важно да се и грађанима пренесе информација да је вакцинација једини начин да изађемо из ове кризе са ковидом.

Ивана Поповић овом прилико изузетно је позитивно говорила и о пројектима чија је реализација у току, посебно о пројектима реконструкције ужег градског језгра Лазаревца.

Посебно ми је драго да смо обишли радове у улицу Хиландарској, али и друге пројекте који се реализују у градском језгру који ће допринети још лепшем изгледу Лазаревца, казала је народна посланица и додала да је на састанку са председником упозната и са осталим пројектима који ће се током ове године реализовати у Лазаревцу.

Изузетно ми је драго да је председник општине врло предузимљив и да смо могли да видимо заиста величанствене пројекте који ће бити у наредном периоду реализовани у Лазаревцу, а које ћемо надам се имати прилику и поново да обиђемо, када већ буду завршени приликом нашег наредног доласка, закључила је Ивана Поповић.

Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић захвалио се народној посланици Ивани Поповић на посети Лазаревцу и прилици да јој представи бројне активности и пројекте које ГО Лазаревац тренутно спроводи. Стевић је овом приликом најавио и значајнију и активнију улогу општине када је реч о помоћи женском предузетништву и уопште активнијој подршци женама и промоцији родне равносправности.


Fotografije