Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Награђени најбољи ученици са територије општине Лазаревац

Објављено:

У великој сали општинске зграде, заменик председника Градске општине Лазаревац Милоје Живановић уручио је награде најбољим ученицима свих основних и средњих школа са територије наше општине. Укупно је награђено 55 ученика, носиоца Вукових дипломе и 12 ученика генерације за школску 2018 – 2019. годину. На постигнутим успесима током досадашњег школовања и резултатима на бројним такмичењима, у име ГО Лазаревац присутним  носиоцима Вукове дипломе честитао је заменик председника Градске општине Лазаревац Милоје Живановић.

Ђак генерације Гимназије у Лазаревцу Урош Бојанић, поред одличних оцена, добитник је и бројних награда на различитим такмичењима. Већ је уписао Електротехнички факултет, смер електротехника и рачунарство, али је истакао да га велики изазови тек очекују.

Да се рад и упорност исплате, доказао је и Марко Војиновић, вуковац и ђак генерације Техничке школе „Колубара“.

Ученици генерације основних школа, поред комплета књига, добили су и таблет рачунаре, док су ученицима генерације средњих школа уручени лаптоп рачунари. Награде за најбоље ученике заједно са  општином обезбедили су и ЈП “Топлификација”, Јавно предузеће за комуналну привреду Лазаревац, Прво приградско позориште, Дирекција за изградњу Лазаревца, и Туристичка организација Лазаревца.


Fotografije